Gépbérlés

Gépbérlés mert kézzel nehéz lenne

Gépeinket gépkezelővel és helyszínre történő ki szállítással tudjuk biztosítani. 

A gumiláncos mini kotróink kiválóan alkalmasak kisebb ásási és egyéb nagyobb munkákra egyaránt, akár a szűk, nehezen megközelíthető területeken, kis teherbírású talajokon is tökéletesen alkalmazhatóak. 

Hatalmas az előnyük a kézi erővel szemben. 

Jellemző a magas felszakító erő , és változatos árokásó kanálméret 25-30-40 cm rézsűkanál 100 cm és hidraulikus bontókalapács 95 kg törőfejjel.

Különböző földel kapcsolatos munkák árai földminőségtől függően a normál vagy homokos földtől, egészen a durva gyökeres agyagos sziklás föld minőségétől változik.

Díjak:  8000-12000 Ft/óra között.

Térbetonbontás bontókalapács használatával.

Az alapdíj normál 15 cm aszfalt vastagságig 9000 Ft/óra  

Vastag vagy vasalt 45 cm vastag 11000 FT/óra- tól

Szállítások Földmunkáknál

Sávalapásás, Pinceásás, Ciszterna, Emésztő és Medence ásás munkafolyamatoknál, az esetek többségében többlet föld, humusz mennyiség keletkezik, melynek elszállítását, deponálását lerakóhelyre szállítását is vállaljuk!

Különböző kivitelezéseknél vállaljuk az ömlesztett és szóródó anyagok, homok , töltőföld építési helyszínre való szállítását!


* Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák! Áraink nem tartalmazzák a szállítás díját, mely egyedi ajánlat alapján kalkulálódik! A bérleti díj tartalmazza az üzemanyag árat is!